Мучают плохие мисли

1641 2 ответов

Василь 14.03.2017

Меня тревожат плохие мисли. Очень плохие про людей про их нещастья , смрерть и тд. От того мне кажетса што я им делаю плохо, и такое ощущение што у меня возникает маленькая паника. Еще мне кажется что ети ужасние мисли ко мне вернутса или к моим родним.Начали мучать меня плохие мисли про Бога от чего я бил в ужасе но потом они прошли и пол года все було хорошо и вот где то недели 3 назад меня опять начили мучать мисли но уже про людей когда я узнал что одна женщина больна. Скажите ппожалуйста перестанут ли мучать меня мисли про людей так как ето случилось с мислями о Боге? Спасибо

Мне 22 года

Студент

  Василь, доброго времени суток!
Если Вас тревожат мысли, то лучше всего Вам разобраться со своими чувствами, желаниями. Вы это можете сделать записавшись па консультацию к психологу, психотерапевту. Я так же провожу консультации по Skype и если у Вас есть желание поработать над Вашей проблемой- можете позвонить мне.
Буду рад помочь Вам.

Глинянников Юрий Геннадьевич,онлайн-консультант Иркутск, Братск.

п. Василю вітаю! Ваші думки пов'язані не з Богом і не з людьми, а з обсесивно компульсивним захворюванням нервової системи. Ці нав'язливі думки як пішли так і знов можуть вернутись, бо немаєте над ними контролю наразі. Самостійно з цим справлятись це титанічна праця. У процесі психотерапії Ви будете виконувати вправи, які зменшать тривогу та нав'язливі думки і нав'язливу поведінку, якщо вона у Вас ще не з'явилась.

Мої клієнти справляються за 4-5 занять з нав'язливими думками. Хоча значне полегшення вже після першого заняття по скайпу. Єдине на що маєте звернути особливу увагу, це час перебування під впливом нав'язливостей. Чим довше Ви боретесь з цими думками, тим більше ця звичка закорінюється в особистості. Тобто більше трьох років захворювавання призводить до "накручування себе" та "з'їдання самого себе" за недосконалості, невдічі чи на стреси.

Ну і звичайно через 5 років можуть розвинутись і серйозніші психози. З настирливими думками краще поступити як з запаленням легень. Чим швидше почнете лікування тим менше наслідків матимете і тим дешевше і швидше вийдете з цього.

Пам'ятайте і про пошук змісту життя, в кінці кожної терапії з клієнтом я проводжу логотерапію, це пошук свого призначення в житті. Це допомагає пізніше самостійно справлятися з життєвими стресами та рецидивами нав'язливостей.

Мій досвід особливо Вам стане у пригоді, бо Я 10 років навчалася в Католицькому Університеті в Любліні (Польща), тож маю великий досвід у сумнівах релігійного світогляду.

У Вас все впереді, дозвольте собі прожити життя повне захоплюючих моментів та власних досягнень! Звертайтесь на косультацію просто зараз !

МАРЦИНЯК-ДОРОШ ОКСАНА, Канд.психол.наук, Європейський Психотерапевт

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ