Как справиться с этим?

785 1 ответов

Снежана 25.01.2017

Мені 22 чоловіку 27 любовнику 24. Любовник це попередній мій хлопиць 3роки були разом, як з ним росталась наче тягар з шиї зняла а тепер знову начинаем спілкуваться.Я дуже боюсь втратить чоловіка страюсь собі заборонить спілкування з попереднім але через місяць знову йому пишу. Я з ним була 2 рази і зрозуміла що секс мені від нього відносно не потрібний я просто хочу з ним дружить гарно без обовязків в нього теж доречі есть дружина. Із за всього цього я сама не своя. У мене маленька дитина хороший чоловік будинок свій машина гроші і із за якоїсь прихоті я можу обідить людину яка мене кохае і все втратить. Як мені погано. Я щас в декреті і збираюсь вийти на роботу не плановано і розумію що зради будуть. Я постійно згадую слова свої що ніколи не зроблю больно своему чоловіку і свого слова не здержала я така як і його попередня. У мене таке було і з попередні, була з ним і думала про бившого. Я так втратила уже 2 своїх хлопців. А потім розумію що мені вони не потрібні були. Мені дуже важко, я постійно кидаюсь на чоловіка кричу на дитину порушився сон безсоння як засну то марю хватаю чоловіка за руку чи він поряд чи ні. Як мені справиться з цим? Допоможіть будь ласка.

Здравствуйте, Снежана. 

Снежана


Я з ним була 2 рази і зрозуміла що секс мені від нього відносно не потрібний я просто хочу з ним дружить гарно без обовязків в нього теж доречі есть дружина.

Для начала, нужно разобраться и прояснить, зачем Вам эта дружба? Что она Вам дает? Что получаете в ней? 

Почему в прошлых отношениях была такая же ситуация? Почему боялись и сейчас боитесь отпустить прошлое в прошлое? 

Снежана


збираюсь вийти на роботу не плановано і розумію що зради будуть.

Вы уже сейчас сами же задаете себе установку на измены. Зачем? 

Знаете, Снежана, так бывает и происходит в двух случаях:

1. Если в отношениях с мужем есть некий пробел, чего-то не хватает, то этот пробел восполняют в других отношениях;

либо,

2. Когда человек тянет прошлое в настоящее, боясь отпустить прошлое в прошлое, и начать жить настоящим. 

Именно причину, по которой Вы поддерживаете и продолжаете эти отношения и нужно прояснить и прорабтать. И соответственно отпустив прошлое в прошлое, начать жить настоящим. Можем проработать и разобрать  все в режиме скайпа. Обращайтесь.

Попескул Александр Александрович, психолог онлайн

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ