Ревность

3203 1 ответов

Анастасія 25.02.2011

Доброго дня. Мені 42 р.Овен. живу з коханим більше 3р. але в різних містах. зустрічаємося по вихідних.Це дійсно свято, турбота,увага.В моєму місті я дружина. У своєму колективі він холостяк, так випадково обумовився чому спішити, вечеря холостяцька. При тому що в холодильнику я готую на вихідні багато і смаяно.Почалися звінки вночі випившої колеги (вікна навпроти) і ще з невизначеними номерами,

Він каже щоб там не було він зімною, а коли б мене не було дома і вона позвонила , а він каже в кращому випадку випилиб шампанське. Чому ти не скажеш для неї а він сказав що йому потрібно з нею працювати. Хоча не залежить його служба безпосередньо .Або звінок від неї - можеш говорити відповідь - ні.11 ночі.він каже що він просто баламут і ніде ніским. пожартува обняти і все.А що потрібно самотній жінці хіба це не повод? Коли йде на корпоратив або ресторан випадково батарея в телефоні розряжається. А на ювілей до друга не пішов бо запросили нас обох.Мені здається що він веде подвійне життя.А він що я ревнива. Але сама сильна і терпляча жінка не витримає ці звінки. Заведи на роботу познайом і все скажи що дружина. Ще не час. Коли прийшла на роботу хотіла зробити сюрприз він не вийшов сказав саме був пуск заводу. потім посадив у машину і поїхали на обід додому. він посіяв не довіру. Я тепер стала підозрювати у всьому і стала хворіти.А він мені менше розказувати. Каже що хоче щоб я була йому другом.А як можна слухати що на новосілля коли мене нема на будні дні прийдуть колеги і перечисляє вдова, розвідна іт. д. молоді то не будуть дома а поїдуть у ліс. я повинна його розуміти і терпляче чекати бо він ні-ні.Хоче повінчатися. Мені важко допоможіть. я його кохаю. в тому маленькому світі де ми удвох. Розумію що є інший світ де він спілкується , і він не приватна власність. Однак я йому не подавала поводу. Є норми порядності, і якщо хочеш створити сімю якої ніколи не мав від неї родинного тепла. Мавби цінувати. Потрібно в чомусь собі. відмовляти а не засиджуватись до 2 год. ночі. рідко але досить щоб спортити відносини. моживо я не права. ДОПОМОЖІТЬ.

Похоже, Вашему любимому мужчине трудно почувствовать себя женатым, со всеми вытекающими из этого положения обязательствами: ответственностью, необходимостью договариваться, жертвовать своими привычками, интересами... К  тому же Ваши отношения осложнены постоянными разлуками. У него нет даже возможности привыкнуть к своему женатому положению. У Вам с ним на данный момент разные ценности. У Вас сделать дом "полной чашей", а у него отдохнуть от рабочей недели привычным образом.

Вы просите помощи - но в чем именно? Здесь вариантов помощи может быть много и не все Вам могут подойти. Их лучше выбирать лично с вами на личной консультации.

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Читайте также

Ревность 3840 7 ответов
Ревность 1525 7 ответов
Все советы психологов
Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ