Как вернуть парня?

2516 2 ответов

Вікторія 26.05.2013

Я майже втратила людину без якої не можу жити...........мені 20 рокі і я вперший раз в житті закохолась............він роздивився в мені особистість а не гарну обкладинку..........я не давала йому свободи....постійно допитувалась про все не довіряла..........він сказав зробити перерву......я дуже боюсь що за цей час він мене не захоче бачити остаточно.....сказав що зранку зателефонує...............дайте пораду як мені вчинити так щоб не втратити його

Лазаренко Ольга Владимировна

Лазаренко Ольга Владимировна

Вікторія,

ви маєте сумніви стосовно почуттів свого партнера до вас. Звичайно, на мій погляд, не можна змусити людину щось відчувати. "Грати роль" можна певний час, проте, якщо почуття нещирі, все одно це виявиться рано чи пізно. Тому, звичайно, я співпереживаю вам у вашій тривозі, чи ваші почуття взаємні чи ні. Проте погляньте й на інший бік медалі: ваш хлопець і стосунки з ним є для вас надзвичайно цінним досвідом і уроком, який ви зараз проходите. Адже не буває ситуацій, які б не могли допомогти нам розвиватися, рости, ставати більш зрілими, адаптовуватися в зміцнюватися. От і у вас зараз така ситуація. Адже ви самі вже усвідомили свої помилки: "...я не давала йому свободи....постійно допитувалась про все не довіряла...." Тепер у вас є шанс не повторити їх чи в цих же стосунках, чи в наступних. Якщо говорити про несвідомі причини такого намагання контролювати іншу людину, то це може бути страх, тривога, дефіцит любові й безумовного прийняття в дитинстві. Тоді ми можемо "прилипати" до інших людей і намагатися від них отримати ту любов і визнання, якої нам самим внутрішньо не вистачає. Щоб не переносити на свого коханого дефіцит любові з дитинства, варто піти до психолога в своєму місті і попрацювати над цим.

З повагою,

Лазаренко Ольга Владимировна, психолог г. Луцк

Консультации, которые помогли людям:

Мартынюк Татьяна Ивановна

Мартынюк Татьяна Ивановна

Доброго дня (вечора)! Ви усвідомлюєте свої недоліки, це вже добре проте для того, щоб зберегти стосунки цього невистачить. Для початку домовтеся про зустріч, під час якої виясніть, що вашому партнеру не подобається або що хотілося б змінити, у зв’язку з чим він прийняв рішення зробити перерву. Якщо його відповіді стосовно того що саме не так співпадуть з вашими я не давала йому свободи....постійно допитувалась про все не довіряла..........  тоді на вашій стороні козирна карта, оскільки ви це усвідомлюєте і при бажанні множите розпочати це в собі змінювати.  Скажіть йому про свою готовність змінитися, якщо це те чого він так довго від вас чекав то покажіть це за допомогою своїх дій та вчинків. У випадку якщо ви будите мовчати то у вас аж ніяк не вийде врятувати та змінити ваші взаємовідносини оскільки ваш партнер не вміє читати думок так само як і ви. Для вирішення будь-яких проблем котрі виникають в стосунках найкращим рішенням є розмова в котрій кожен висловлює свою думку і пара приходить до спільного  її вирішення.

P.S. Дурень котрий розуміє, що він дурень може все змінити оскільки знає з чим йому боротися. 

Мартынюк Татьяна Ивановна, психолог Луцк

Консультации, которые помогли людям:
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ