Ссоры с девушкой

874 2 ответов

Ігор 03.01.2012

Ми зустрічаємось вже 7 років , мені 25 їй 22. Запропонував одружитись , бо подумав що нарешті вона побачить серйозність моїх намірів і перестане сваритиь по дурницях , але ситуація стала ще гірша . ми сваримось буквально через все , коли пробую поговорити про причини , вона починає ображати , тоді закінчується все дуже погано , коли ми не бачимся три дні то починається ломка , і в мене і в неї , що робити як зрозуміти мені . а пояснити їй , і чи взагалі можливо краще переступити через все і розійтись назавжди , але ж є і гарні сторони наших стосунків тому не хочеться втратити її . Вона мотивує свою поведінку тим , що в неї все життя в родині були конфлікти і на підставі того вона - конфліктна , але ж при чому тут я і чому я повинен поїдати плоди її дитинства , адже в моїй родині теж не все гладко проте я не плутаю , і не змішую одне з другим . як мені до неї підступитись , як пояснити ? при моїй спробі , вона зневажливо хоче переконати мене в тому що я ідіот .

дякую наперід . дуже прошу розумної і зважливої поради

Консультации, которые помогли людям:

Ваша дівчина все доступно і правилньо пояснила: вона з такої родити,а  тому це дл неї зразок стосунків. Впоратись з цим воназ може лише коли сама захоче. Або дуже обережними невеличкими кроками з вашого боку.

Як підступитися? Пробувати "завертати" сварку. Наприклад ,коли вона починає гніватисЬ, можете її просто обійняти і поцілувати. Можливо, вона дійсно отримує мало тепла.

Не сприймайте сварки ,як особисту образу. Сприймайте їх як спосіб щось отримати, коли немає інших можливостей (наприклад ,просто попросивши). Сприймайте її як дитя, яке потрібно оберігати ,але й інколи навчати.

Ми завжди "мучимо" найбільше тих ,кого любимо. Тож наберіться терпіння.

Те, що ви хочете поговорити знею дуже похвально! Але робіть це так, наче ви нічого й не збираєтесь обговорювати. Наприклад ,просто запитати: "Що тобі не подобається в наших стосунках?", "Чого б ти хотіла?". Обов"язково в спокійній атмосфері, наприклад ,після перегляду фільму чи під час прогулянки, щоб це не виглядало, як черговий привід для сварки.

При цьому враховуйте її рекомендациї і прохання.

Можете щотижня влаштовувати такі короткі бесіди (на 10-15 хвилин): що цього тижня було цікаво і приємно, що хочеться повторити ,а що було не дуже приємно і сердило; при чому важливо, щоб висловились обидві сторони - і Ви ,і вона. Тоді поступово ваша дівчина зрозуміє, що у вас теж є почуття, що Вам теж щось не подобається, і що стосунки будують обоє по взаємній згоді.

Успіху Вам і кохання, Ігоре!

Консультации, которые помогли людям:

Овсяник Людмила Михайловна

Овсяник Людмила Михайловна

Ваши конфликты - возникают во -первых из за конкуренции и не умении договариваться и во- вторых из-за манипуляций Вашей девушки, которая оправдывает свою конфликтность как данность.

Сходите парой к семейному психологу, что бы рассмотреть и принять потребности друг друга.

Консультации, которые помогли людям:
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ