Семейные отношения

921 1 ответов

Мирослава 15.07.2015

Доброго дня. Допоможіть будь ласка. Ми з чоловіком одружились 3 роки тому виховуємо донечку 2 рочки. Останнім часом я незнаю чи я ще і досі люблю свого чоловіка. Він любив випити і на протязі трьох років ми постійно сварились. На даний час він не пє уже 3 тижні. Але з ним стало дуже важко спілкуватись. Йому все не подобається. А у інтимному плані я його взагалі не хочу він мене не притягує. Було кілька разів що я займалась з ним сексом тільки заради того щоб він відстав. Зараз я познайомилась з чоловіком, який мені дуже подобається. А так як крім чоловіка у мене нікого більше не було у інтимному плані, я дуже хочу спробувати щось нове. Може проблема в мені, може я розлюбила чоловіка. Допоможіть будь ласка.Дякую.

п. Мирославо, я розумію ви втомились дивитись на не привабливе лице. У Вас є можливість спробувати щось краще. Тому Ви стоїте перед вибором, чи все кинути і почати заново, чи тягнути старе. В цьому я Вам не допоможу, тут ви зможете собі відповісти після роздумів, а як би Ви хотіли, щоб з Вами поступили у схожій ситуації. Якби Ви себе почували, коли весь світ не милий, а жінка тебе не хоче, щоб тоді могло допомогти. Це питання на тривалішу терапію.

Ну з новим партнером все зрозуміло - це привабливий експеримент як для вас так і для вашої дитини (для неї він менш привабливий).

У випадку коли всеж вирішите залишатись зі своїм чоловіком і допомогти йому з його проблемами, то варто звернутись до психотерапевта вам обом. він не критикує вас бо не любить. він все критикує тому сам себе не любить, а випивка допомагала йому побачити світ яскравішим. йому як найшвидше варто позбуватись негативних переконань про себе та світ інакше знову запє.

Що тримаєте ви за ці тяжкі випробування? Напевно ви переродитесь як жінка станете досконалішою та привабливішою, чоловік вам буде вдячний, а саме головне дочка наслідуватиме свою сильну і мудру маму. Або все в своєму житті вирішуватиме через втечу від проблем, як мама.

Пригадайте за що ви покохали чоловіка, і допоможіть знову розвинутись цим рисам. Тут як з дитиною, маєш відповідальність за сім'ю і якщо покинеш стане набагато легше, але відчуття у серці будуть гнітючі.

Постарайтесь собі і йому дати шанс, підіть до спеціаліста. Памятайте ви приклад для наслідування для своєї дочки. Якщо хочете щоб вона колись була щаслива у шлюбі, покажіть їй як вирішуютьсч в сім'ї проблеми.

Якщо буду потрібна я на скайпі marcypanka1981

Марциняк-Дорош Оксана, психолог г. Львов

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ