Как изменить себя?

3719 1 ответов

Юлія 09.07.2012

Доброго дня!Менезвати Юлія.Мені 25 років.Одружена.Маю маленького синочка.Багато чого робила:і на роботі працювала(інженер),і власним бізнесом займалася і домогосподарством.Все марно-відчуття повної беззмістовності всього що я роблю.Не приносить мені ні рсамореалізації ні справжнього задоволення ні бажання віддатись справі на 100 процент.Чим я завжди хотіла займатись-це творчістю-писати.І ,обєктивно,мала здібності.Однак,через комплекси,страхи та ще купу причин не розвивалась відповідно.На даний момент я навіть віддалено не знаю свого напрмку роботи і не можу зрушитись із мертвої точки.Навіть коли є купа їдей,коли доходить до найменшого поруху,щоб їх реалізувати, всі розбігаються,як миші-я навіть 2-ох слів звязати не можу.Після чого корю себе і підозрюю в повній не талановитості.Очевидно,що я боюся,до паніки,написати хоч речення,бо якщо воно виявиться поганим(а воно виявиться,в силу того,що я перфекціоністка) то мені можна на цоьму всьому ставити хрест і втратити навіть надію на здійснення давньої мрії.Тим часом втрачаю час(такий от каламбур:))Все ускладнюється тим,що я недисциплінована і непослідовна...Таке от замкнуте коло..Як з нього вийти?Буду дуже вдячна за якусь дієву пораду)

Доброго дня, Юліє!
Мушу сказати, що окрім вас самої побороти ваші страхи не зможе ніхто:)

Просто почніть писати, пишіть свій словечний потік, байдуже про що, просто про життя. І дозвольте всьому в житті просто бути, адже зайжди можна щось змінити. Ви просто про це забули. А не помиляється лише той, хто нічого не робить.
Особисто я почала писати вірші у 18 років, хоча до того ніколи...НЕ ПРОБУВАЛА! Іноді все виявляється надто просто, варто лише повірити і спробувати.
А ще - відшукайте причину своїх страхів та заборон. Моливо вам казали в дитинстві, що ви маєте бути бездоганною, чи така поведінка привертала увагу до "слухняної дівчинки".
Те, що ви перепробували багатО, але воно вас не задовільнило, говорить лише про одне - ви займались не за покликом серця. Слухайте себе, запитуйте себе, довіряйте собі, вірте у себе!
Любові і натхнення!
З повагою, Юлія:)

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ