Как победить привычку?

863 2 ответов

Денис 31.03.2012

Я Денис і мені 15 років.Я по своєму характеру дуже емоціональна людина.)Вже більше року у мене є жахлива звичка.Все починалось з того,що Я робив все ...3 РАЗИ...Три рази торкався до чогось три зари нюхав щось три рази дивився на щось,і так далі...А зараз це минуло і тепер є нова проблема.Тепер звичка користується всім хорошим в моєму житті і надсилає в голову жахливі думки...Наприклад,тільки Я мав виграти в шахи звичка надсилала думку в голову і казала що Я програю,тільки Я подумаю про щось хороше приємне,звичка каже,що у мене цього не буде...Навіть вже дійшло до святого...Ця звичка наче друге,погане Я в мені,руйнує моє життя,допоможіть покинути цю звичку...

Овсяник Людмила Михайловна

Овсяник Людмила Михайловна

Денис- просмотрите фильм СЕКРЕТ пару раз. Позитивному  мышлению можно научиться.

http://psicholog.do.am/index/testy/0-55

Мартынюк Татьяна Ивановна

Мартынюк Татьяна Ивановна

    Доброга дня, Денис! Ви маєте усвідомити - як ви прийшли до цього менту так і можете з нього вийти головне цього сильно захотіти і повірити в це так само силино як ви повірили в те що все потрібно робити три рази. На даний момент у вашій підсвідомості закледена саме негативна програма про те ви можете її замінити на іншу, спочатку ваша свідомість буде заперечувати позетивні думки оскільки вона привикла мислити з точки зору що все має бути  три рази інакше це щось негативне, проте з часом усе стане для вас звичним головне не скаладати руки після того як з першого разу нічого невийде. Як навчитися позетивно мислити є маса способів і кожному підходить свій(вам оберати який вам більше подуші). Велика кількість даних методів описано в книгах Луизы Хей і доступно для сприймання тому якщо ви дісно хочите змітити ситуацію рекомендую прочитати хоча б одну книгу даного автора.

P.S. Денис якщо ви будите вірити в те що у вас все вийде плюс будите щось робити в даному напрямку тоді у вас все вийде. Успіхів.

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ