Страх сцены

1715 2 ответов

Ира 10.12.2011

У мене дуже велика проблема: я постійно червонію на сцені. Я хочу стати актором і розумію що це найважливіша перешкода. Мене це так дратує: я намагалася пребороти це та у мене не виходить. Люба думка про те що я маю вийти на сцену щось прочитати, розказати або показати викликає у мене сильне хвилювання і я починаю червоніти. Я не знаю що мені вже робити простий віршик на сцені це для мене здоровенна проблема, а я ще хочу бути актором! домоможіть мені будь-ласка!!! адже через два роки мені потрібно поступати і стати актором для мене це означає все життя! я читала як побороти сором і все таке та це не допомагає! Ця проблема породжує мені 90 відсотків інших проблем!

Будь-ласка допоможіть мені!!!

Консультации, которые помогли людям:

Ира! В таких случаях может помочь классический гипноз. У вас есть великолепные специалисты в этой области еще советской школы. Обратитесь к ним.

Консультации, которые помогли людям:

Напевно, Вам властиво відчувати сором і важливо, що про Вас думають оточуючі. Розберіться чому? Або Вас часто сварили і соромили батьки, або вони теж чутливі до соціальної думки.

Як  з цим боротися?

1. Подивитися страхові у вічі: віходьте на сцену ,на публіку якомога частіше, Ви звикнете і це буде для Вас буденна справа.

2. Виявити причину почервоніння: згадайте своє дитинство, коли у Вас були подібні ситуація і чим вони були неприємними?

3. Знайдіть щось ,що Вас заспокоює, якийсь амулет чи дорогу серцю річ, яка радує, дарує спокій, нагадує про приємну подію. Якщо такоє речі немає -  придбайте.

4. Зробіть кілька нестандартних, може навіть, безглуздих вчинків: поприколюйтесь з друзями на вулиці, пограйтеся чимось у супермаркеті.

5. Ще хороший спосіб: вуличний тетр чи вуличні музики - якщо Ви маєте якийсь талант, спробуйте себе в цьому.

6. Познайомтеся з кимось на вулиці! Теж дуже дієвий спосіб.

7. А ще можете брати участь в соцопитуваннях або збирати кошти у перехожих на якісь благодійні справи!

Так Ви звикнете до спілкування, до людеЙ, до себе у взаємодії. Ці вправи додадуть Вам впевненості і поваги до себе!))

Але основне: вирішіть проблему в собі, в її причині. Зрозумійте, що люди не бажать Вам зла і не хочуть осоромити, і що ви все робите правильно, Ви заслуговуєте йти своїм шляхом.

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ