Зависима от своего парня

1850 1 ответов

Катя 14.08.2015

Зустрічаюсь з хлопцем 2 роки. Раніше не сварилися і все було дуже добре. Але недавно він познайомився з дівчиною і почав проводити з нею багато часу. Пізніше він признався що в них щось починалось але він зрозумів , що я йому важливіша і він не хое псувати такі хороші відносини. Потім він казав що раді мене буде з нею менше спілкуватися. Но на днях він розказав що обманув мене і ці два дні його подруга була в нього . Але він присягається що ніяких відносин не має і любить лише мене

проблема полягає в тому, що я не можу йому 100 відсотково довіряти знову. І з всією цією ситуацією я аочала переживати за наші відносини. І з часом стала залежна. Я цілими длями чекаю дзвінок і смс. Єдина проблема яка мене хвилює це чи досі в нас все добре. Морально дуже важко бути одержимою. Що порадите?

Бо я переживаю що такими темпами чи зруйную відносини чи себе замучаю

Зарання дякую

Катя, Ваші переживання зрозумілі – в стосунках, які тривають вже 2 роки щось пішло не так… але напевно ніколи не буває, щоб у стосунках все завжди було безхмарно, і в залежності від багатьох обставин пари або долають негаразди і йдуть далі, або розстаються. Я не знаю усіх деталей ваших стосунків, тому у моїй відповіді буде багато припущень і загальних рекомендацій. Щоб вони були більш наближеними до вашої ситуації, звичайно, варто звернутися по очну консультацію до спеціаліста.

Якщо Ваш хлопець проводить багато часу з іншою дівчиною і приховує це від Вас, то напевно важко сказати, що у вас «досі все добре» (говорити так, це навмисно закривати очі на проблеми). Насправді, це реальний привід для того, щоб відверто поговорити і все з’ясувати. Якщо ця людина для Вас справді важлива, то варто спробувати розібратися у причинах ситуації, що виникла, попрацювати над її виправленням і, подолавши труднощі, вийти на новий рівень у стосунках.

Ви говорити, про довіру у стосунках… так це дуже важливий момент і якщо Ваші відносини будуються на довірі, це перш за все означає, що люди можуть бути щирими і відкритими, і, що дуже важливо!!! можуть обговорювати свої думки і почуття.

Питання, які Ви могли б обговорити, можуть бути приблизно такими:

Чи є у Вас бажання зберегти ці стосунки? (тут можна сказати про те, що Ви цінуєте ваші стосунки і готові прикласти зусиль щоб їх зберегти)

Чи є бажання у вашого партнера зберегти стосунки? (звичайно, дуже важливо, щоб було взаємне бажання працювати над відносинами, інакше щоб Ви не робили  -  це буде «гра у одні ворота»)

Яку роль ця знайома дівчина відіграє у його житті? Що для нього означають ці стосунки? Що він отримує у цих стосунках такого, чого не отримує з Вами? (тут є дуже багато варіантів, можливо дівчина підкріпила якісь його певні якості: рішучість чи успішність, хвалить його здобутки, дає йому можливість відчути себе справжнім чоловіком або навпаки турбується за нього як «мама»)

Ви пишете, що весь час чекаєте на його дзвінки і смс. Вам здається що Ви «залежні» від ваших відносин. Знову ж, це тільки моє припущення, але можливо саме той факт, що ви надто пов’язуєте свій стан і настрій зі своїм хлопцем і є причиною негараздів у стосунках (можливо хлопець відчув, що його «кордони» зникли і стосунки стали надто «тісними» і він спробував відсторонитися). Адже, на думку багатьох, гарні стосунки це коли є тільки поняття «ми» і «ми» завжди разом, думаємо і діємо разом і вгадуємо думки один одного. Насправді це далеко не так і зрілі стосунки – це місце де є «Я» і є «Ти» і у кожного з нас є свій власний простір для росту і розвитку. Тут можна сказати, що варто попрацювати над укріпленням свого «Я»: знайдіть час для себе, займіться собою, пошукайте нові захоплення, хобі – станьте більш цікавою для самої себе і, можливо і для вашого хлопця.

Я Вам щиро бажаю розібратися у ситуації, прийняти всі її уроки і знайти оптимальний вихід із ситуації. При потребі зверніться до спеціаліста. До речі, в деяких ситуаціях, збереження стосунків це не завжди самий найкращий вихід. Сподіваюсь, що моя відповідь буде для Вас корисною.

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ