Моя семья против моего парня

2869 2 ответов

Юлія 28.04.2014

Добридень! Мені 21 рік, а моєму хлопцю 36. Ми живемо в різних містах я на Волині, а він в Кривому Розі. Обоє були одружені, у обох є діти. Вся моя сім*я проти нього так як він на багато старший мене. Спочатку мама була не проти, але після знайомства все змінилося. Він сам заробляє собі на життя, має свою квартиру, живе окремо від батьків. Мене дуже любить і я його. Але всі проти. я не знаю як бути, ми вже збиралися жити разом. що робити?

Здравствуйте Юлия, незнаю насколько вы понимаете русский язык, но если я смогла понять ваш украинский, то  надеюсь и вы сможете понять меня))

Вам 21 год, вашему хлопцу 36 лет и вы живете в разных городах. Вы оба  уже были в браке и имеете детей. Мужчина не нравится вашим родителям из за своего возраста  и это стало причиной того,что они не дают вам своего согласия на ваш брак.

Скажите, а как долго вы друг друга знаете, и как вы общаетесь с ним, живя в разных городах? Если вы знакомы больше года и ваше решение осталось неизменным -жить с ним вместе,то  тогда вы можете принять свое решение и нести за него Ответственность сами. Но... если же ваше знакомство только по интернету и вы мало общаетесь и мало видитесь,то стоит все таки не торопиться ,ведь у вас уже есть за плечами неудачный брак,тем более,у вас уже есть дети. Если ваш мужчина серьезно настроен на  совместное с вами проживание, думаю ,со временем вы сможете в этом убедиться и принять уже решение обдуманное. Вашим родителям тоже не помешало бы узнать будущего зятя получше  и это тоже поможет  им изменить свое мнение  о нем. Главное ,в таком деле -не торопиться и лучше узнавать друг друга. Всего доброго.

Бекежанова Ботагоз Искракызы, психолог Астаны

Лазаренко Ольга Владимировна

Лазаренко Ольга Владимировна

Доброго дня, Юлія. Що означають для вас батьки? Яке значення і роль відіграють у вашому житті? Складається враження, що їхня думка, їхній погляд мають вирішальне значення настільки, що аж зупиняють вас від подальших кроків стосовно свого особистого життя. Наскільки ви емоційно близькі з батьками, чи здатні вони почути і сприйняти вашу позицію? Якщо так, то можливо вам варто обговорити з ними свої переживання, свої наміри і свої почуття до цього чоловіка. Якщо ж вони мають зверхню, авторитарну позицію, домінуючу над вашою, і не схильні прислуховуватися до вас, чи здатні ви протистояти їхній позиції? Чи ризикнули б ви вчинити так, як буде краще для вас і вашої майбутньої родини, знаючи, що батьки будуть незадоволені? Часто такі питання приховують психологічну залежність навіть дорослої дитини від своїх батьків. Коли доросла людина настільки боїться засмутити чи роздратувати батьків, що живе на догоду їм, відчуваючи свої інтереси. Я не кажу, що саме так відбувається у вас. Пропоную просто подумати про це. Питання психологічної залежності і розвитку до зрілої особистості - величезне і складне. Для цього потрібне бажання працювати і відвідувати спеціальні заняття (групи, семінари, індивідуальні консультації тощо). Якщо захочете спробувати - пишіть. Удачі вам.

Лазаренко Ольга Владимировна, психолог г. Луцк

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ