Я разошелся с женой

951 1 ответов

михаил 17.02.2013

Доброї пори дня.Вчора я розійшовся із жінкою!Началося все через мої ревності. Я уже другий день не можу найти собі місце. Я хочу помиритись але знаю що не зможу не рівнувати її!Мабуть цього я саме більше боюсь,я не хочу її втратити. В мене дуже важкий характер!спроба самогубства завершилась невдачею!я вже не знаю як це видержати. Може мені заспокійливе попити!в свої 19 я вже не хочу жити!допоможіть

Консультации, которые помогли людям:

Ви прагнете чимось заглушити біль, але насправді він означає багато речей: ви втратили те позитивне, що давала вам дружина; ви хотіли побудувати стосунки, укріпити їх, але це вилилося в тиск.
Проаналізуйте, чому ви ревнували її. Зазвичай, ревнощі -  це страх втратити. Ви колись втрачали близьку людину?...
Ревнощі лякають втратою внутрішньої свободи дій і люди хочуть вирватися  з такого полону. Те саме сталося і з вашою дружиною.
Зараз настав період переосмислення. Тут ні поради, ні таблетки не допоможуть. Щоб іти далі, вам слід розібратися в своїх емоціях, очікуваннях від дружини і від себе. Якщо зараз ви не зрозумієте свої дії, подібні ситуації будуть траплятися і далі, поки ви врешті не зіштовхнетесь віч-на-віч із самим собою.
Ну, а якщо відчуєте, що складно справлятися  з емоціями, ви завжди можете записатися до мене на консультацію у м.Віннниця.

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ