Выбор профессии

Люба 08.07.2012

Мене звати Любов і мені 19 - років, я закінчила школу, і здобула повну загальну середню освіту, після школи вступила у Вище професійне училище на спеціальність Секретар керівника, хоча на той час мріяла поступити на Дизайнера одягу в університет Києва, але я не мала грошей щоб піти вище учитись. З того часу пройшов рік і я місяць по тому вийшла заміж, так що зараз живу у Києві і дуже хочу тут здобути вищу освіту,тому що я сама не з Києва і завжди мріяла тут вчитися, проблема в тому що я не можу визначитись у собі я кожний день задаю собі питання хто я? Яке моє призначення в цьому світі? Як знайти себе? Мені дуже важко визначитись у майбутній спеціальності, я то хочу бути офісним працівником, то дизайнером одягу бо я вмію малювати хоча не досконало але маю трохи талант, потім вже хочу стати співачкою, актрисою, фотографом, перукарем, психологом, я де коли себе не розумію я дуже енергійна і різностороння людина люблю творчість, хоча творчі люди розвиваються ходять на курси на додаткові, а я на роздоріжжі сиджу вдома не працюю і в творчому плані не розвиваюся бо з фінансвми не виходить, і я за цього всього оточуюючого впадаю часто в дипресії і душевно дуже важко мені... Незнаю як мені далі жити і розвиватись допоможіть мені дайте добру пораду???

Консультации, которые помогли людям:

Обердерфер Наталья Николаевна

Обердерфер Наталья Николаевна

Здравствуйте, Любов. У Вас вже є перша освіта - помічник руководітеля.Ето чудово, тому що з цією професією можна працювати в будь-якій області. Тепер Вам потрібно влаштуватися працювати, поки помічником офісним, куди-небудь, де працюють люди з цікавить Вас професії. Так Ви зможете зрозуміти, чого хочете і придбати потрібні знайомства, зв'язки. Спробуйте влаштуватися для початку у видавництво якого - небудь журналу, там буде можливість доторкнутися до багатьох професій Вас цікавлять. Вам 19 років і це прекрасно, сьогодні Ви можете стати тим, ким хочете, було б бажання. Успіхів Вам!

Здравствуйте, Любовь. У Вас уже есть первое образование - помощник руководителя.Это прекрасно, потому что с этой профессией можно работать в любой области. Теперь Вам нужно устроиться работать, пока помощником офисным, куда-нибудь, где работают люди с интересующей Вас профессии. Так Вы сможете понять, чего хотите и приобрести нужные знакомства, связи. Попробуйте устроиться для начала в издательство какого - нибудь журнала, там будет возможность прикоснуться ко многим профессиям Вас интересующим. Вам 19 лет и это прекрасно, сегодня Вы можете стать тем, кем хотите,было бы желание. Успехов Вам!

Консультации, которые помогли людям:
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ