Проблемы на работе

Олена 17.10.2011

Недавно вийшла на роботу з декрету. Начальство хоче мене позбутись і поставити на моє місце свою людину, постійно пресингують мене. В результаті я стала роздратованою, погано сплю і їм, не хочу на роботу взагалі ходити. Підкажіть як позбутись такого сприйняття ситуації, щоб робота не так сильно впливала на мене?

Консультации, которые помогли людям:

Олена, добрий день!

Продивилась Ваш запит: виникло співчуття до Вас та обурення на адресу керівництва...щодо тактичних порад, то на думку спадають такі ідеї:

1) згадайте "службовий роман": тупніть ніжкою, поведіть головою і скажіть що Ви варті цієї роботи.

2) підкріплюйте свою самооцінку: напишіть на листку всі свої якості зі знаком "+" (не меньше 10), читайте їх частенько... можна для профілактики написати і  якості зі знаком "-", та пам"ятати що всі наші так звані недоліки - продовження наших позитивних якостей!

3) а ще, дуже раджу переслідувати свої цілі, а "не вражатись" чужими...вони хочуть Вас позбутись..а Ви?..чого хочете Ви?( з Вашого опису, я так і не зрозуміла:(...коли я маю ціль- тоді я вже і стратегію під неї розробляю, як я її буду досягати: що буду робити, з ким конкурувати, чим конкурувати( для цього треба точно знати, які в Вас переваги є порівняно з конкурентом), кого я можу взяти собі в підтримку, чим я можу бути корисна адміністації - це не забувати підкреслювати при любій нагоді...і т.д.

4) боріться за "своє місце під сонцем"...можна, звичайно, плакати, бути роздратованою..., боятися і нічого не робити,а можна: БОЯТИСь і ДІЯТИ...а почати можна з висліву вдома перед дзеркалом: "Я ВАМ ПОКАЖУ КУЗЬКІНУ МАТЬ!" або щось подібне на Ваш смак :)..але сказати це треба так, щоб Ви самі собі повірили...

 ...я так зрозуміла, що втрачати Вам все одно нічого, чому б не поборотися за себе!!!

щодо зменьшення Вашої емоційної вразливості- тут я би Вам порадила звернутися за консультацією до психолога, потрібна очна робота з Вами...можу порадити гарного спеціаліста в Харкові- якщо зацікавлені - звяжіться зі мною будь-яким чином.

Тримайтесь і успіху Вам! 

Консультации, которые помогли людям:
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ