Разлюбила мужа

1304 1 ответов

марта 04.12.2014

Мені 26 р.замужем три роки,моєму чоловікові 25р.Я в декретному отпуску,чоловік працює,у нас донечка 2рочки,стосунки до одруження були просто чудові,гарні слова,приємні несподіванки....а от після одруження чомусь все помінялося,ми сваримося через дрібниці.Я постійно нервова,він також,таке враження що просто від того що бачимо один одного,люди думають що в нас ідеально все але ж ні,нехочу нікому чужому виговорюватися тримаю все в собі..Він постійно говорить що замучується на роботі,не висипається,хотя більше часу проводить дома на ліжку(в нього посуточна робота,день працює два дома) спить по десять годин,постійно носом в телефоні,в іграх онлайн..а мене не розуміє і навіть не запитує чи я замучена?чи висипаюся?Я постійно в домашніх хлопотах,біля дитини,а він посидить з малою годинку і вже кричить на мене чи я ще там довго,скільки ходити ще там буду???(((((Готую для нього,стараюся завжди бути в формі,доглядаю за собою...Одного разу в ночі він шось говорив увісні,я хотіла його розбудити то пообзивав мене нецензурними словами та щей замахнувся з кулака...Коли виходимо кудась гуляти з друзями(всі по парах одружені)за столиком навіть не сидимо разом,не обійме мене при людях,не поцілує,потійно уникає мене,коли інші привітно посміхаються один до одного,і обнімаються....мені бракує уваги,....але через такі дрібниці,зміну в відношеннях навіть секс для мене став якоюсь відразою з ним,останній тиждень спимо в різних кімнатах,без сварки звалюю все на та що він храпить і говорить вночі,і мені з малою заважає спати,Гидко з самої себе!!!!.... інколи задумуюся чи варто зберігати цей шлюб....(в мене навіть здається ніяких почуттів до нього і не залишилося....Можливо це в мені якась проблема?Може забагато від нього вимагаю?але я хочу просто гарого ставлення,і ласки....

Консультации, которые помогли людям:

Овсяник Людмила Михайловна

Овсяник Людмила Михайловна

сСядьте со своим мужчиной и согласуйте все вопросы этого договора (см ЗДЕСЬ). Сами вопросы подскажут Вам, как должны строиться гармоничные отношения в паре. А согласование всех вопросов уберет все неудовлетворенности.

Большинство проблем в отношениях мужчины и женщины возникают потому, что мы действительно разные. Возможно, Вам поможет книга Джон Грэй  "Мужчины с Марса, женщины с Венеры"    http://lib.aldebaran.ru ... »

Овсяник Людмила Михайловна, психолог Минск

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ