Как помириться с подругой?

3168 1 ответов

Марія 07.03.2012

Завжди я хотіла мати найкращу подругу чи друга яка завжди мені поможе , з якою в мене буде багато чого спільного. ще з садіку мені тяжко було знайти собі друзів. і в школі повторилась така сама ситуація. мене завжди використовували мої однокласники. мені було з ними важко вчитись. мені здавало що я для них просто велике пусте місце. всі думали як би то в мене списати адже я відмінниця. за всі роки які я вчусь у школі в мене було друга, справжнього друга і це дуже напрягає. я думала що коли почну займатись танцями от все стане краще. так і було деякий час я повністю поглинула в роботу я старалась відпрацьовувала руха де тільки можна було. в результатіт я стала танцювати найкраще за всіх. тільки зараз я зрозуміла що і ншим це не подобалось. я пішла з групи щоб мати друзів але знову нічого не змінилось. цього літа я подружилась я з класною дівчиною.в нас багато чого спільного і подумала що крае було б якби я перевелась до неї в клас враховуючи те що в мому класі мене не поважали та в мене були конфлікти. я знала що іду на ризик адже якщо я з нею посварюсь то це обернеться для мене поганою стороною. пройшов семестр але тільки в другому я почала з нею сваритись і саме обідне те що через дрібниці. вона поставила мене перед фактом що ніби вона вчиться в цьому класі вже 7 років а я ще навіть року не провчилась. і ще були такі хто мене також поставили перед таким фактом. це звичайно наша перша така маштабна сварка але мені здається що останяя.

підкажіть будь ласка чи мені миритись з нею або повертатись в старий клас чи залишатись в новому? чи може взагалі перевестись в іншу школу де мене ніхто не знає?? якщо я правиль зарекомендуюсь в новій школі чи можуть в мене бути друзі? і чи можуть бути конфлікти??

Консультации, которые помогли людям:

Пелипенко Мария Александровна

Пелипенко Мария Александровна

Доброго дня Марія!

Мені імпонує ваша наполегливість та цілеспрямованість! Ви вмієте добиватись результатів (відмінниця, танці). 

Можливо варто ці здібності використати щоб знайти друзів. Думаю варто зрозуміти, які саме друзі вам потрібні? можливо це стосується спільних захоплень, чи подібних рис характеру, чи можливо це якась повна протилежність. Спробуйте розібратись що ви найбільше цінуєте в людях, щоб ви хотіли від них отримати? 

А тепер подумайте що Ви можете запропонувати взамін? 

Це допоможе трішки розібратись в стосунках. 

Думаю серед знайомих є люди, які мають друзів. Поспостерігайте, як вони себе поводять, на чому будуються їхні стосунки?Як їм це вдається? дізнайтесь також як ваші близькі заводили дружні стосунки? Батьки, родичі, кому ви довіряєте чи на кого рівняєтесь. 

Можливо якийсь варіант і вам підійде! Спробуйте! 

"Дружба – це рослина, що росте повільно, і, перш ніж заслужити собі ім'я, вона повинна пройти через іспити і витримати багато випробувань долі."

Успіхів Вам і Хороших Друзів!

Консультации, которые помогли людям:
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ