Я постоянно агрессивна на все и на всех

1818 1 ответов

Диана 13.10.2017

Добрий день мене звати Діана , мені 19 років я відчуваю що я через міру агресивна і хотіла би щось з цим зробити . Почалося то перед двома роками коли я почала зустрічатися зі своім теперішньим хлопцем . Почав мені відкриватися світ дорослих . Тоді я переїхала од батьків до нього . З зачатку було все добре я нічим незаморочувалася потім я поступила на вишу школу навалилося учоби дуже багато.Потім у мого хлопця були великі проблеми з здоровям . Він перестав ходити на робому такщо фінанси нульові . Із-за цього я мусіла після школи і на вихідні ходити на підзаробіток. Потім його мама почала якби нам помагати таким стильом що привалила до нашої квартири без стуку сама собі відкрила двері і тд . через це все були перші наші скандали типу того шо я кричала а він сидів слухав дивився на мене в мене було таке враження шо він мене навіть не чує шо йому всьоравно на все . Почалися в нас проблеми в інтимнім смислу із за того що він неміг фізично через свій здравотній став а потім вже і я не хотіла. І ще було дуже багато всього . В актуальну добу я відчуваю якийісь одпор до нього але при тому незнаю чи би хотіла з ним розійтися . Він дуже хороша людина нехочу його лишити на одинці з його поганим здоровям але мені здається що з мене стається психопад я навіть пколи ми сварилися один раз витягла на нього ніж в афекту незнаю що мене нападло.Я перестала комуніковати з людьми не то щоби невміла з ними навязувати розмому просто мені з ними не цікаво. Я незнаю що робити з цим всім.

Здравствуйте, Диана. Проблеми, которые возникли в отношениях, соответствующе отпечатались на Вашем состоянии. А значит, в этих отношениях нужно что-то менять, и вам с парнем взрослеть. Отношения - это не только совместное проживание и секс. Это еще и определенные обязательства друг перед другом. И от этих обязательств парень уходит, переложив ответственность на мать и на Вас. Вот у вас и сформировались отношения "мамочка" - "ребенок".

Диана


ін дуже хороша людина нехочу його лишити на одинці з його поганим здоровям

И это подтверждение Вашей позиции в роли мамочки. 

Парень - мальчик уже взрослый, и пора учиться самому заботиться о своем здоровье. А потому, рекомендовал бы Вам переехать в общежитии или на квартиру, и встречаться на расстоянии. Перестать опекать его, как малого, беспомощного ребенка, и развивать непосредственно партнерские отношения "взрослый" - "взрослый", тогда все и наладится.

Попескул Александр Александрович, психолог онлайн

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ