Как мне быть?

1162 1 ответов

Марта 26.01.2016

Добрий день ! В мене таке питання .... мені 20р. і в мене зявився пів року назад хлопець йому 24 , і все в нас здається добре тільки якщо б не одна причина ...(він з дитинства дуже правильний , у школі був відмінником , в коледжі теж , не п*є , не курить , не гуляє , займається спортом , працює і багато в ньому ще хорошого але в нього ніколи не було серйозних стосунків він завжди мріяв про ідеальну дівчину яка б була ще цнотливою , але хоча від 20 він сам спав з дівчатами ) а в мене до нього були серйозні стосунки і я коли зустріла його не була вже цнотливою , коли ми почали зустрічатись я незнала що для нього це дуже важливо , ми полюбили дуже один одного і після сексу він зрозумів що я не дівчинка і розчарувався в мені , бо для нього це було дуже важливо , а саме гірше що ми навчались в одному навчальному закладі і йому його знайомі та друзі кажуть що я-шлюха , хоча це не так просто в коледжі було мало дівчат і багато хлопців - одному відмовиш, відшиєш - одразу слухи пускає типу -шлюха. Він мене не лишає каже що любить , що якщо я його кину то він почне пити і не тільки , бо він ще ніколи за 24 р . ще так сильно не любив , а я незнаю що мені робити бо він кожний день думає про це в нього завжди поганий настрій, якщо з*являється якась суперечка він завжди в своїх діях винить мене мов... я неможу з тим змиритись тому в мене таке ставлення і можу багато лишнього наговорити ... або - ти сама в сьому виновата - треба було мене дочекатись! Каже що він хоче прожити зі мною ціле життя але незнає чи з тим змириться і всі проблеми які можуть бути це тільки через ту причину, я намагалась з ним говорити , пояснувала що все це в минулому що я можу виконати його іншу мрію , що жалію про це ,але минуле не повернути ...але це марно він всеріно каже що не може з тим змиритись , і залишити теж не зможе що - любить ! Каже що готовий піти на все щоб його це так не мучило і хоче бути сам щасливий і робити мене щасливою не думаючи про це ні дня...хоче йти до гадалки щоб щось зробила ...але я в це не вірю ,тільки гроші виманить ...! Поратьте що можна зробити а то я так не зможу ,хоча дуже в нього закохалась , жити з постійними докорами і звинувачуваннями !

Добрый день, Марта.

К сожалению не могу вам ответить на украинской. Надеюсь, поймете если я напишу по-русски.

Вашему парню, если он хочет принять вас такую какая вы есть и с вашим сексуальным опытом в том числе, необходима работа с психологом. Такое желание (быть с девственницей), как правило, следствие сниженной самооценки, склонности к слиянию. Вы ему здесь вряд ли сможете помочь. Только любовью и принятием его таким какой он есть. Что может быть безумно трудно, когда у него всегда на готовая претензия к вам. 

Готовы ли вы продолжать отношения с ним, принимая его претензии? Если да - продолжайте отношения, относитесь к его претензиям как к своего рода травме. Может так вам будет легче. Попробуйте поставить себе границу: какие оскорбления, претензии вы не готовы терпеть с его стороны и будете расставаться с ним, если он к этим оскорблениям прибегнет. Сколько вы готовы по времени терпеть/принимать его претензии? Месяц, полгода, год? Поставьте границу и опирайтесь на нее.

В идеале, обратитесь к психологу, желательно очно. Если нет возможности очно, попробуйте скайп. Ни в коем случае не поддавайтесь его идеям, что вы какая-то не такая. Вы ценны в своей уникальности, в своем уникальном опыте, в том числе сексуальном. Помните о собственной ценности. 

Удачи.

Пархомчик Анатолий Валентинович, психолог Брест

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ