И что с этим делать?!

924 0 ответов

Антонина 31.01.2013

Доброго дня!в мене в сімейному житті встала проблема,вона не зявилась зненацька а просто вже так встала щоб ії було добряче видно.

Ми з чоловіком одружилися в 2010 році,до того трішки жили разом.

Я все життя прожила в Росії,маю там роботу,батьків,короче все...але на данний момент ми живемо на україні.В нас родився чудовий синочок! і тут проблема почала припідніматися.Я все життя жила з батьками і до господарки була байдужа,але зявився чоловік,дитина і само собою треба тим займатися.В сімї моїх батьків завжди на першому істі були діти і в мене теж так, я провожу час з дитиною,а коли він спить прибераю.Для чоловіка непоита кружка то вже проблема конкретна.В мене є посудомийка але він заставляє мити вручну,насильно мене пхає до умивальника,причім пояснювати чому йому так важливо щоб я мила руками відмовляється.Каже що я псіх.2 тижні тому я почала вдягати на синочка колготи і в процесі помітила що вони маленьки,і пішла брати іньші,чоловік мене догнав і запихав мені ці колготи в декольте,коли я почала відбиватися,від з чола вдарив мене в голову-ітог струс мозку.На прийомі неврапотолог сказала що в мене сильні рефлекси і прописала заспокіливе,тепер на протязі вже 2 тижднів чоловік каже що я психова і по мні дурка плаче? як я маю поводитися? розуію що всі проблеми в нас на побутову тему але я кожен день готую і перше і друге,через день мию квартиру.чого він до мене чипився,чого так озлобився?

Вчора синок покакав я попросила помити попу,він помив але футболка лишилася брудна а він її не зняв,я йому спокійно це зауважила і почала вкладати дитину спати.Коли син заспав чоловік почав мені в ніс тикати цю футболку,коли я його спитала чому він думає що оже так зі мною розмовляти він вдарив мені в ребра.

В середині пусто,просто вакум.А він ходить як ні в чим не бувало.

4 бесплатные онлайн консультации каждую неделю
Для подписчиков телеграм-канала Все психологи @vse_psihologi
Узнать, как записаться на бесплатную консультацию
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ