Как забыть прошлое и начать жить?

2379 1 ответов

Марьяна 07.09.2012

Доброго дня, я є творча особистіть, звати мене Мар"яна.

На цей сайт натрапила випадково, проте, давно хотіла знайти когось, щоб допоміг мені розібратися у собі....інколи, я не можу зрозуміти свій стан, і чого я хочу на справді.

В мене часті мігрені, здаеться через них, багато що забуваю.

імпульсивніть, руйнує мене із середини.

буду вдячна, за вашу відповідь:))

Пелипенко Мария Александровна

Пелипенко Мария Александровна

Доброго дня, Мар'яна

Кажуть творчі люди дуже чутливі особистості. Творчість допомагає зазирнути в середину себе самого та часто знайти відповідь на питання. 

Кожен з нас час від часу не знає куди він йде, проте це можливість знову переосмислити цілі, перепровірити важливість обраного шляху. Як би ти могла назвати цей твій стан? з чим він у тебе асоціюється? яка б пісня могла би бути про цей стан? чи книжка? можливо відповіді на питання наштовхнуть тебе на відповідь щодо твого невизначеного стану.

Мігрені, як і головна біль часто можуть бути наслідком нервової напруги, він може виникати з різних причин, можливо ти намагаєшся затиснути в собі якісь емоції? чи думки? спробуй прослідкувати коли з'являється біль, що було перед цим, під час і що допомогло? Якщо вловиш зв'язок між діями і наслідком (появою мігрені), тоді можна буде змінювати поведінку. Це можуть бути дрібнички, які часто повторюються, накоплюються і тому мають вагому наслідки.

Спробуй по більше займатись тим, що приносить насолоду та задоволення, тим що робить тебе щасливою.

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ