Нет понимания с мужем

1579 1 ответов

Ірина 24.01.2013

Я з своїм гражданським чоловіком живу вже 2 роки.У нас росте донечка,з одногу боку глянути ніби ідеальна сімя,а з другого просто ужас.Я старша від нього на роки,тому мене постійно називає старухою,коли тверезий то ще біль менш нормально,но коли випє тоді у мене починається страшна година.Починає мене обзивати різними принизливими словами,що я кончена людина,що я падаль і ще інші слова нехочу їх всіх називати ато соромно.Я немаю права слова в хаті сказати чи щось на свій захист він завжди зробить так що я винна,постійно вмені шукає якісь мінуса,тільки чую одне мінус,мінус.....А тепер у нього інша робота і всі свої замашки великого начальника він несе додому,хоче постійно командувати.Коли я хочу виговорити йьому те що думаю,він говорить що йому всерівно те що я думаю,добре одне що хоть до дитини ставиться нормально.Да дійсно він чоловік і приносить гроші додому,він працює,але і я ж несиджу на мені дочка маленька домашній затишок.Допоможіть мені будь-ласка що мені робити,і як нам порозумітися,ато у мене вже опускаються руки,а з тих дипресій мені здається що я невиходжу взагалі.Може це через те що я дійсно старша від нього мені лиш31 а йому27.Завагідніла я спонтанно лиш після трох неділь зустрічі з ним,може він небув готовий,я з дочкою поїїїхала за ним він найшов нову роботу у Крижополі,а самі ми з Івано-Франківська,мені здається що він повинен цінувати те що ми непобоялися за ним поїхати,хоча вчора він мені сказав що він тепер думає лиш за себе і за карєрний зріст а ми йому мішаємо.

Шановна Ірино, ви описали важку ситуацію, проте головним питанням залишається одне: для чого вам уся ця ситуація і чому ви обрали саме такого чоловіка? Адже він належить до категорії людей, що самостверджуються за чужий рахунок. Людина, яка випиває і агресіє має серйозні психологічні проблеми, тому змінитися вона може в дуже рідкісних ситуаціях.
Хто в вашому житті вчиняв з вами так само? Хто дозволяв собі принижувати, знецінювати вас? Можливо ,це хтось із батьків. Якщо так, то подібна ситуація буде повторюватись доти, доки ви будете залишатися в ролі жертви и чекати, що вас оцінять.

Консультации, которые помогли людям:
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ