как помириться с коллегой?

Надія 25.11.2012

У мене на роботі виник конфлікт з колегом по роботі,він мене нецензурно обізвав,на що я обідилася. А знайома почула,і розказала майстровій цеху,а вона в свою чергу звела нас до купи,і почала виясняти стосунки між нами. Колега обідився і тепер з зомною не розмовляє,бо думає,що я донесла на нього,що мені робити,і як помиритися з ним? До цього ми з ним були в нормальних стосунках, тепер мене мучить совість.Що мені робити я так більше не можу.

Консультации, которые помогли людям:

Надінька, щоб відновились стосунки потрібне взаємне бажання і наближення один до одного. Ти можеш зробити тільки те,  що від тебе залежить, що тобі хочеться, але ти не можеш по впливати на вибори інших.

Я не зовсім бачу твою винну, в тому що так сталось. Я навпаки прочитала що він тебе образив (нецензурно обізвав), і замість злості, суму або інших почуттів до нього ти відчуваєш почуття вини, за те що так склалось....Чи часто ти так себе поводиш в житті? Подумай про це..

З твого боку, можна просто пояснити йому все, як так склалось, що ти не доносила нікому. То були якісь сильні мотиви у вашої майстрової, щоб вас помирити, або професійні або особисті. Розумію, що це була незручна ситуація для вас обох. Про це треба просто відкрито і щиро поговорити  з ним, скажи йому як ти до нього ставишся, і що тобі важливо зберегти стосунки з ним і разом з тим, що ти більше не хочеш щоб він тебе ображав.

Успіхів Тобі, Надінька!

Консультации, которые помогли людям:
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ