Как решить семейные проблемы?

1777 1 ответов

Марьяна 21.12.2011

Я і мій чоловік по спеціальності програмісти. Він займається програмуванням, а я викладаю в коледжі. Ми прожили в шлюбі 7 років (мій вік 27, а чоловіка 28 років), маємо двоє дітей. Мій чоловік каже, що він мене любить(судячи по подіям в це тяжко вірити), але він пів року назад полюбив ще одну жінку(колегу по роботі 30років). Він вже залишав сім"ю з надією бути разом з нею, але коли мене не було поруч вона йому також не була потрібна і він звову вернувся переконуючи мене, що він зрозумів, що крім мене і дітей йому нікого не потрібно. Ми знову почали жити разом. Пройшов місяць і знову почуття до колеги виникли. Він пояснив це так: "коли ти поруч, мене тягне до Люди, я роблю тобі баляче і мені це подобається". Він хоче знову нас покинути, хоч сам впевнений, що з нею не буде. Ще він мені описував яка в неї на ощуп грудь і попа, а через кілька днів сказав, що він ніколи її не лапав але йому було приємно слідкувати за моєю реакцією. Інтимної близькості між ними поки ще не було. Порадьте, що мені робити? Він знову хоче підти - хай йде? Може бути, ще назавжди? Можливо це якась хвороба, яку потрібно лікувати.

Консультации, которые помогли людям:

Марьяна, добрый день!

Срочно обратитесь к психологу за поддержкой и реальной помощью! Поведение мужа со стороны выглядит  как проявление психологического садизма.  Но проблемы мужа каким-то образом связаны с вами. 

Выйдите из роли жертвы. Любите и уважайте, прежде всего, саму себя! Ничего не бойтесь и идите к специалисту - психолгу! Начните работать над собой, измените свои негативные стереотипы на позитив, и всё в вашей жизни нормализуется!

Можно обратиться к психологу, практикующему методы холодинамики (в Киеве много таких специалистов).

Желаю вам удачи в работе над самой собой, душевного спокойствия и благополучия!

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ