Отношения с парнем

1257 2 ответов

марія 10.03.2016

Я зустрічаюся з хлопцем вже майже 5 років.Але наші стосунки охолонули.Ми часто сваримося і рідко говоримо по телефоні бо він працює.я на це злюся і починається новий скандал.Я його дуже люблю але коли я хочу говорити про наші стосунки він злиться і каже що мені дурниці в голові.Що мені робити,як бути дальше??допоможіть

Марія доброго дня!

Час який ви зустрічаєтесь може не бути показником міцності ваших стосунків. Показником є відчуття близькості, задоволення потреб обох, спільні плани, спільний відпочинок, розвиток ваших стосунків, зближення, інколи віддалення (можливість побути на одинці).

Ви пишете "ми часто сваримось", конфлікти це нормальна і природна частина здорових стосунків. Вони є помічниками в стосунках, якщо їх вирішувати, а не відкладати в довгий ящик "якось складеться". Конфлікти і непорозуміння будуть завжди в житті. Тому важливо навчитись їх вирішувати.

Або у вашого партнера зараз не найкращий час і йому не до вас, можливо він зайнятий своїми цілями і потребує вашої підтримки або він не хоче вас почути і не вміє вирішувати конфлікти. Складно сказати, треба вникати в ваші стосунки в індивідуальній роботі, щоб глибше розібратись. Для цього звертайтесь на індивідуальну консультацію.

Задайте собі питання:

Що у вас спільного? Що вас об'єднує? Чому ви разом?

Що ви від нього хочете отримати ( в широкому сенсі цього слова)?

Що можете йому дати  як чоловіку?

Ті  ж самі запитання дайте своєму хлопцеві. І поговоріть про ваші незадоволені потреби. Скажіть що хочете отримати, що можете дати, як бачити розв'язання ситуації. Спробуйте говорити  в спокійному тоні.

Гармонії вам і любові  з собою  і партнером

Мондык Марьяна Эвгеньевна, психолог Ивано-Франковск

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ