Что со мной не так?

2497 1 ответов

lesya 22.11.2012

Привіт!мене звати Олександра.Мені 18 років.Я б хотіла спочатку розповісти мою ситуацію.Розумієте в мене було багато хлопців але тут ключове слово було я не знаю чому але в мене не складаються відносини і вроді з зовнішністю все впорядку та не вроді я ж бачу себе в дзеркалі і багато компліментів що до цього я чую постійно.От буває завяжуться в мене відносини з хлопцем все йде чудово на початку мене засипають компліментами що до фігури обличчя манер спілкування яка я цікава кльова як їм зі мною добре а потім через деякий час це все починає кудись пропадати якщо я спілкуюсь по телефону то дзвінків все менше і менше якщо зустрічаюсь то це рано чи пізно приводить до розставання якщо переписуюсь тому що бувало і таке що за кордоном то тоді я бачила есемесок все менше і менше а головне що на початку стосунків здається що це неможливо що би він тобі не написав адже він так добре до тебе відноситься ну і я в тому числі якщо до мене нормально то і я буду нормально відноситись і я справді бачу що хлопцеві я подобаюсь а потім він кудись зникає без всяких там попереджень і хочу замітити що я горда я ніколи нікому не набридаю дзвінками не контролюю не дуже сильно ревнива і не вішаюсь на шию або ще гірше дівчина легкої поведінки ходжу в клуби пропускаю пари а потім перед екзаменами не сплю взагалі ну я це все розповідаю щоб ви не подумали що я якась ненормальна))а ще мені вже здається що любові ніякої не існує для мене тому що мене оточують мої друзі які одружені закохані або зустрічаються і в них тривалі стосунки а в мене тиждень два ну максимум 3 місяці і все я стаю непотрібна а що саме цікавіше я не знаю чому тому що мені ніхто не каже чому а питати я не буду тому що інколи не має можливості а інколи не має сенсу і мені вже перед друзями соромно тому що я не знаю що зі мною не так ось і ключове питання А ДІЙСНО ЩО ЗІ МНОЮ НЕ ТАК????дайте відповідь мені будь-ласка як найшвидше

Привіт Олександра!

Я б на твоєму місці не ставила питання: "Що зі тобою не так?" А швидше питала б тебе - "Що ти робиш так, тобто в тебе добре виходить і чого ти ще не робиш, але варто було б робити?" Чую, що тобі точно вдається приваблювати чоловіків. Але щось відбувається зі збереженням стосунків, вмінні утримавати увагу чоловіка...

Ти написала що ти горда, не навязуєшся чоловікам, а можливо це саме те,  що їм потрібно...

Бажана жінка це та, яка бажає чоловіка. Або іншим словами - чоловіки проявляють інтрес до тих жінок, які ними цікавляться. Розумієш про що я...? Наприклад, якби тобі хтось залишив приємний коментар на твоїй сторінці в соц. мережі, тобі автоматично стає цікаво що це за людина.

Точно так само з чоловікам. Як тільки ти почнеш ними цікавитись - вони почнуть цікавитись тобою. І для цього не треба приймати надто активних дій по відношенню до чоловіків, бо все ж таки чоловіку важливу завойовувати жінку. Для жінки важливо зберігати позицію - зацікавленості, інтресу, включеності на чоловіка, бажань по відношенню до нього і т.д.

Проаналізуй що ти з цього робиш і чого не робиш. Розумію, що  самій буває складно це зробити. Можливо для того щоб більш глибше побачити ситуацію і змінити її, тобі буде потрібна допомога психолога. Якщо в тебе склались хороші довірливі стосунки з друзями - можна запитати їх про це.

"Якщо хочеш мати те, що ніколи не мав, почни робити те, що ніколи не робив"

(Н. Пезешкіан)

Легких тобі змін і насолоди!!!

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ