Отношения с парнем

3251 1 ответов

Оля 17.10.2012

Добрий вечір мене звати Оля, мені 21.5 років. Я є студенткою 5 крсу. Вчуся і одночасно зустрічаюся із хлопцем. Я хочу задати питання до ВАС я завжди є причиною для сварок, кожне моя дія стає не доброю, коли сумно моєму хлопцеві я не знаю як його розрадити і задаю питання на які його засмучубть і розстроюють. Як мені поступити коли у хлопця поганий настрій говорити із ним чи краще не дзвонити. Якщо дзвонити толі як підтримати в кращу сторону!!!!!!!!! Дякую напред за відповідь))))) Буду дуже чекати!!

Доброго дня, Олічка! Перше що відчувається у вашому листі це те що, ви цінуєте ваші стосунки з хлопцем і маєте намір їх покращити, просто схоже не маєте навиків  і не знаєте як. І про це можна відкрито сказати вашому хлопцеві, що ви цінуєте ваші стосунки, хочете їх зберегти і ваші непорозуміння вас засмучують. Скажіть йому про свої почуття.

Це ваші перші серйозні стосунки? Якщо так, тоді стає більш зрозумілою ваша ситуація. Так склалось, що  в нашому суспільстві нас вчать бути професіоналами, та не вчать, особливо нас жінок, як берегти стосунки, створювати сім'ю.... Це те чого ми жінки маємо вчитись в першу чергу! І якщо цього нас не вчать наші мами свої прикладом, тьоті і т.д. нам треба взяти цю відповідальність на себе і цілеспрямовано, так як ви навчаєтесь своїй спеціальності вивчати тему стосунків з чоловіком, відмінностей чоловічої і жіночої природи і т.д. Зараз є доступною ця інформація  у відоматеріалах,  аудіо, книгах. Вірю в те, що ваші стосунки після того як ви почнете приділяти цьому час,  насправді покращаться.

Не зовсім зрозуміло з вашого листа через що ви сваритись, що це за ваші "недобрі дії", які питання ви йому ставите що це його засмучує...не знаючи цих подробиць складно що-небудь писати. Єдине що хотіла прояснити з вами: "Ви насправді винні у всіх ваших сварках?"

Якщо ви насправді провинились, то найкращим буде щире визнання цього, крок на зустріч своєму хлопцеві, позиція смирення. Дайте йому час щоб пережити це. Але після цього обов'язково треба проговорити всі нюанси, щоб схожі конфлікти не повторювались.

Не знаю, що ви робите а що ні, але старайтесь більше підтримувати вашого хлопця, дякувати за те, що він для вас робить, проявляти прийняття та ніжність, довіряйте йому і вірте в нього. Це дуже важливо для чоловіка.

Олічка, бажаю вам жіночої мудрості, яка в кожний конкретний момент підкаже вам, що краще сказати, зробити а можливо і промовчати!

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ