Я часто плачу

1066 1 ответов

Марта 01.08.2012

Добрий день!я незнаю з чого почати,такщо почну так.мені 17 років,мої батьки закордоном (мама 6 років,а тато 12)весь цей час я стараюсь бути самостійною,але нічого не виходить.в мене немає найкращої подруги.я одна в сімї.дуже багато хто використовував мене заради грошей,які передавали батьки.всі думають що я ніколи не плачу,а плачу я практично щоночі.допоможіть мені будь-ласка.дайте якусь пораду.наперед дякую!

Консультации, которые помогли людям:

Пелипенко Мария Александровна

Пелипенко Мария Александровна

"Навіть у самої темної хмари, є світла сторона"

Доброго дня, Марта

Мені здається тобі дуже важко в такій ситуації, коли батьки за кордоном, а ти тут. Однак я впевнена у тебе є речі чи справи в яких ти цілком самостійна. Спробуй згадати декілька. Часто навіть дорослі не є повністю самостійними в житті.

Що для тебе значить самостійність? 

Важко самому справлятись з усіма труднощами, але можливо у тебе є близькі? інші родичі? чи можливо авторитетні люди для тебе, спробуй поговорити з ними, поділитись переживаннями. Як вони собі помагають з подібними труднощами?

Існують також телефони довіри та психологи, які вислухають і підтримують тебе.

У тебе є хоббі чи улюблена справа? чим тобі подобається займатись? Спробуй це. Улюблені справи збільшують наші ресурси. Що тебе в житті радує і підтримує?

В житті є і плюси і мінуси. А ще кажуть мінус на мінус дає плюс. 

Щоб ти хотіла змінити в житті? які маленькі кроки можна зробити вже сьогодні щоб це змінити? Вір в себе. Кожен з нас народжується зі здібностями, достатніми для того щоб вирішити задачі, які перед нами ставить життя.

Консультации, которые помогли людям:
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ