Взаимоотношения с парнем

2977 1 ответов

Жанна 31.07.2011

Я більше року зустрічаюсь з одруженим чоловіком... чітко все розумію, та в нас кохання. мені - 36, йому - 38. в мене - 1 динита, в його шлюбі - 2-є. збирався піти з родини і т.п., ніби йшов, та за день-два повертався. якщо спочатку обіцяв піти, то тепер каже: "поки я не можу піти"... а скільки те "поки" буде продовжуватись невідомо. він діє за принципом: і сам не гам і другому не дам. про моє існування знає вся його родина, хоча... останнім часом наші відносини не афішуються. як бути? я стомилась чекати, за цей час стільки трапилось різних подій... порадьте, будь-ласка.

Консультации, которые помогли людям:

Жанна. Добрий вечір. ось читаю вашу історію та гадаю, а про що радити, ви самі пишете що все розумієте. ви стомились чекати коли він покине дружину і прийде до вас? а що ви будете робити якщо ніколи? або навпаки що ви будете робити якщо це трапиться завтра? ось він прийшов, а що далі? як ви себе будете почувати тоді? У цій історіі є місце де б ви почувалися щасливою та впевненою?  якщо питання не зрозуміле. я запропоную вам подумати з іншого боку. Як ви вважаєте як себе почуває його дружина? ви писали що про вас знає вся його родина. як би ви себе почували на її місці? а як себе б повели? ось тільки уявіть що ваш чоловік вам зраджує і не ховається? 

Є ще одне важливе питання як ви вважаєте себе почуває він? його все влаштовує? звичайно важче за все це уявити його почуття. але пом"ятайте про них можна запитати. 

ще три важливі питання як себе з цим почувають троє дітей? але здається про них думається в останню чергу. 

можливі варіанти. ви щось міняєте в своєму житті, або "насолоджуєтесь" таким як воно є. до речі міняти його можна по різному. сказати йому прощай це лише один з варіантів. ще можна потоваришувати з його дружиною...  познайомити дітей.  Якщо б до мене в кабінет прийшла жінка з такою історією перше моє завдання було зрозуміти чого вона на справді хоче? і де їй було б більш комфортно. де вона змогла б почувати себе счастливою. ці питання я залишаю вам!  а від себе бажаю дивитися на світ ширше! 

Консультации, которые помогли людям:
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ