Как мне быть?

943 1 ответов

Катя 19.08.2016

Розумієте колись цей чоловік був марними хлопцям вони дуже любили один одного але він поїхав на заробітки сказав щоб вона його чекала в вона вийшла заміж за мого тата не кохаючи його в ось мій тато поїхав в польщу він там працює в появи вся він приїхав з лондона з грошами будіє дату мама йому помагає але і часто приходить вночі до нього мені каже що вони просто говорять але я не вірю перед тим як йти вона миється вдівається затримується до ранку години 5-6. Цей чоловік дуже хороша людина і я з ним дружбу в моя молодша сестра і навіть сьогодні вона їде з ним і місто каже що їдуть вибирати щось до будинку але я не вірю і я хочу знати як почати розмову з мамою і дізнатися чи бреше вона мені чи ні .

Лазаренко Ольга Владимировна

Лазаренко Ольга Владимировна

Доброго дня, Катя.

Я так розумію, що ви ще неповнолітня і живете з мамою. Оскільки, ви не пишете, скільки вам років, то й не можна відповісти однозначно, дати якусь пораду. 

Я б сказала, що вам варто відверто обговорити з мамою свої почуття з приводу такої ситуації. Ви боїтесь, що батьки розійдуться і це вплине на вас якось? Якщо так, про це можна розповісти мамі. Ви ревнуєте маму до її колишнього хлопця, а тепер чоловіка? Якщо так, про це теж можна сказати. Я не знаю, чи в вашій родині прийнято говорити відверто про свої почуття. Якщо й не прийнято, то ви можете запровадити таку традицію. Ви також можете просити у мами відповіді і пояснення про те, як ви будете жити далі. Якщо в неї будуть стосунки із цим чоловіком і про це, наприклад, дізнається тато, ви можете сказати, наприклад, що не хочете в цьому брати участь. Адже дорослі люди - ваші батьки, вони самі повинні розібратися в своїх стосунках, це їхня відповідальність, а не ваша.

Крім того, що вони - ваші тато і мама, вони ще чоловік і жінка, і в кожного з них є своє особисте життя: друзі, знайомі, колишні стосунки.

Тому ви можете відмежуватися трошки від цього і жити своїм життям разом із своїми друзями, навчанням, зацікавленнями, а їм залишити їхнє.

З повагою,

Лазаренко Ольга Владимировна, психолог г. Луцк

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ