Страх перед сексом

3477 1 ответов

Олександр 22.11.2012

Доброго дня. Є проблема, мені 23 р. Але повноцінного сексу ще не було! Перший раз мав близкість з старшою жінкою якій було 30 р. вона була готова на секс всіляко мене зваблювала, але я просто втік від неї хоча вона мене збуджувала і подобалась психологічно я її хотів, але побоявся. 2 і 3 раз, були дівчата мого віку в останньому випадку в мене просто не встав перед тим як я хотів ввести член. При цьому вона мені багато і дуже багато разів робила міньєт при якому член був твердим і ерекція була стабільна, але тільки хочу ввести в вагіну як член падає, або недостатньо твердий. Не знаю в чому причина. З фізіологічної т.зору я здоровий здавав спермограму, здавав кров на тестостерон! Усе в Нормі. Проблема виключно в психології і я це розумію. Як можна вирішити це питання. Чи мені просто знайти дівчину з якій пояснити це питання, але це буде смішно я не довірюсь настільки. Дякую...

Консультации, которые помогли людям:

Привіт, Олександр!

Захоплююсь твоєю відкритістю і щирістю в цій темі.

Пропоную тобі проаналізувати яке в тебе ставлення до сексуальності загалом. Напиши, будь-ласка, всі асоціації, тобто слова які перші приходять в голову коли ти чуєш слово "сексуальність", "секс". Спробуй не читати цього листа далі, а зразу сісти та записати це. 

Ну як, вийшло? Тепер просортуй скільки серед цих слів приємних і збуджуючих та  скільки хвилюючих та лякаючих. Співвідношення цих слів може показати твої емоційні переживання в цій темі.

Тому що,  секс  - це емоційно-фізіологічний акт. Зміна емоційного стану - може привести до змін на фізіологічному рівні. Пропоную тобі дати відповідь собі на питання, що відбувається з тобою на емоційному рівні в ті моменти, які ти описуєш. Чого саме ти боїшся? Що тебе лякає в тому, що ти ввійдеш в жінку? 

Відповідь на це точно є. Її треба шукати в твоїй індивідуальній історії. Треба аналізувати як відбувався розвиток твоєї сексуальність, хто, що і як на неї повпливали? Що про це тобі говорили батьки? Але це вже тобі треба працювати індивідуально з психотерапевтом.

Олександр, бажаю Тобі впевненості в собі та прийняття цих тимчасових незручностей!

Консультации, которые помогли людям:
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ