Как мне быть?

2016 1 ответов

Наталія 11.10.2016

Добрий ранок. Мені дуже потрібна Ваша допомога. Ви можете мені допомогти?

В мене дуже складна ситуація .

3,5 роки шлюбу, є дитина 1,5. Чоловік поставив питання про розлучення і рішення він своє не змінюватиме.

За батьками дуже складна ситуація теж, вони не спілкуються між собою, його батьки не сприймають мене, а мої взагалі не бачать його як мого чоловіка.

Про,блема виключно в мені була. Я ревнувала, докоряла, егоїстичні ставилася та властвувала ним.

Я розумію проблему, ще пів року назад зрозуміла що діло в мені, але з обіцянками йому виправити так і нічого не вийшло і він розцінив це як брехню.

А цей останній місяць коли він поїхав за кордон на роботу я вже зовсім ставилася до нього з повагою і розуміла своє місце, але в нього настільки вже осад, що вже це нічого не змінило.

Він мені просто вже не вірить і не сприймає.

Але я дійсно змінилась і зрозуміла як поводитись з чоловіком якого кохаєш. Чи може бути це сімейною кризою чи все таки цього вже не оминути?

Всім вже сказав що розлучатиметься, бо він вирішив все.

Наталия, добрый день.

Есть хорошая поговорка: "Насильно мил не будешь". И если муж окончательно решил вас покинуть, то особо ничего вы в этой ситуации не сделаете.

Иногда собственные изменения не приносят желаемого результата. И если муж не изменит своего решения (это вполне может быть), то, как бы больно не было, полезно задуматься не о том, как его вернуть, а как жить дальше самой. Что делать, чем заниматься, где работать. Просто концентрироваться на построении жизни для себя и своего ребёнка.

Быть может, муж и передумает. Тогда счастья вам. А если нет, то попробуйте отнестись к его решению с уважением и дальше учиться жить самостоятельно.

Душевных сил вам пережить этот непростой этап.

С уважением, ваш психолог Ирина Розанова, Санкт-Петербург

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ