Проблемы с одноклассниками

2162 0 ответов

Анонім 17.02.2016

Доброго дня Тетяно. Я боюсь називати своє імя та ініціали, щоб мене не упізнали знайомі.

Я знаю, що в такий спосіб не отримаю потрібної допомоги,но я надіюсь на вашу підтримку.

Мені 15 років, після 9-го класу я покинув школу і пішов вчитись в училище,основною причиною покидання школи було не погане навчання, як зазвичай, а знущання моїх однокласників. В школі наді мною знущалися та кривдили, а я був звичайною сірою мишкою, я відчував себе роздавленим та приниженим, я був доведений до такого стану, що я втратив бажання навчатися та іноді прогулював уроки, щоб не бути ображеним знову. Оцінки впали, до 8-го класу я був в числі кращих, но впав до рівня звичайних дурників з оцінками 5-6 балів.Наді мною так знущалися що я вдома по вечорам плакав та молився Богу, щоб він мені допоміг.

По закінченню 9-го класу на мене впав вибір: остатись в школі чи йти в училище. Як ви напевно й здогались я пішов в училище. Для мене це був як новий подих, як нова сторінка в мому житті, як надія!

Я зважив на усі свої помилки в спілкуванні з однолітками за час навчання в школі, та прийнявся їх виправляти. Я став більш активним, почав спілкуватися з усіма, приймати участь в різних конкурсах і т.д.

Але, як казав великий Т.Г Шевченко- " Не довго сонце світило, запекло, почервоніло та рай запалило..."

Наша група поділилась на маленькі групки,в кожній з яких був свій маленький лідер а потім появились так звані "агресори" та "пахани", які стали авторитетними і частина моїх одногрупників та навіть друзів((( стали їх маріонетками.

Попри це я не був сірою мишою та зберігав активність та хороші відносини з частиною учнів ще кілька місяців, але скоро двоє чи троє "паханів" саме мене (одного!) записали в "лохі" та нацькували на мене більшу частину групи.

Наді мною почались знущання, але я даю їм вісіч. Тепер я знову в страху, я боюсь, що повториться ситуація зі школою. Я вже боюсь відвідувати заняття, в мене трясеться все тіло коли я захожу в клас.Таке відчуття, що вони відчувають мій страх...

Коли я спитав в одного з "паханів" чому саме я, то він відповів, що я їх бішу,просто так...без причини...

Наскільки мені відомо, ніхто не знає про моє жахливе шкільне минуле. Я не розумію, що я роблю не так?...

Прошу вас, дайте мені якусь пораду.

А також якщо вам не важко напишіть де та коли до вас можливо попасти на сеанс і скільки це коштуватиме.

Консультации, которые помогли людям:
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ