Сумбур в голове

2025 1 ответов

петро 23.01.2013

Оодружений 16 років.маю 3 дітей.з жінкою все супер у всіх відносинах.по життю я однолюб.перше кохання було в армії друге це моя дружина.інші дівчата і жінки це випадкові стосунки.я живу думаючи головою не дозволяю собі різких рухів в ліво щодо жінок тому що сімя для мене не пусті слова а сенс мого життя.і кидати їх не збираюсь.але недавно я покохав.це кохання ламає всі мої погляди на життя.мені не хочеться думати як повинно бути я думаю тільки про неї.чим далі вона займає більше місьця в моєму серці.але розум сперечається.дружину і дітей кидати не хочу але із новим коханням справитись не можу.мені 42 роки.підкажіть будьласка що мені робити.це зізнання мені далось не легко.дякую.

Пелипенко Мария Александровна

Пелипенко Мария Александровна

Доброго дня, Петро

В ситуацію Ви попали не з легких. Зрозуміло що Вам зараз важко. З одного боку дружина і діти, яких Ви дуже любите, з іншого нове кохання. Крім того стійкі принципи щодо сімї, це для Вас не пусті слова.

Однак в житті трапляється по різному. 

Пропоную спитати себе, чи справді нове захоплення це кохання? як довго воно триватиме? що вас ще єднає окрім ейфорії початку нових стосунків? 

Що Вас єднає з дружиною окрім дитини? що змінилось за час вашого спільного життя? Як ваші стосунки розвивались на початку?

Пропишіть все на листку. Можливо є щось спільне, мабуть є і відмінне. Що Ви тепер краще розумієте про себе та стосунки зі жінками?

А тепер спробуйте уявити себе за кілька років.

Яким Ви бачите своє життя через п'ять років? десять років? Хто з Вами поруч? Чим Ви займаєтесь? Чого досягли за цей час?

Спробуйте подивитись на цю всю ситуацію збоку, уявіть що до Вас звернувся друг з такою ситуацією, щоб Ви йому порадили?

Є безліч варіантів що робити, але тільки Ви знаєте що Вам підійде найкраще. Зважте всі відповіді за і проти. Можливо це нове життя стукає до Вас, можливо, варто щось змінити у стосунках з дружиною, щоб знов відчутти п'янке кохання? Це Ваше життя, щоб ви не обрали, для вас це буде найкращий вибір на даний момент.

Усього найкращого!

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ