Мне не хочется жить

2737 2 ответов

oksana 25.10.2012

МЕНІ НЕ ХОЧИТЬСЯ ЖИТТИ! Я інвалід дитинства мені 26 я не хожу рука одна права працює особиске життя немає. З батька посварилася мама кричала щоб ти померла, я і так зробила напилася таблеток і майже померла але мене врятували. Але час від часу мені паршиво стає на душі в мене є пару друзів але вони мене знають сильну мужню. навіть намає куму вилити душу.

Журавлева Татьяна Аркадьевна

Журавлева Татьяна Аркадьевна

Здравствуйте, Оксана!

Приглашаю Вас "излить душу" в он-лайн группу "Общение и отношения" (посмотрите на страничке моих тренингов). Вы сможете найти там понимание и участие. И по-другому увидите свою жизнь.

Желаю удачи!

Консультации, которые помогли людям:

Оксаночка, привіт:)

Мене зачепив твій лист! Так хочеться тебе підтримати! Пам'ятай ти не одна, навколо завжди  є люди, які можуть тебе підтримати!

В житті, якщо пошукати - можна знайти речі заради яких варто жити! Спробуй чимось зацікавитись, знайти те, що тобі подобається, що приносить задоволення. Вірю в те, що такі речі в твоєму житті точно є.

Не зливайся зі своєю хворобою. Твоя хвороба  - це не вся ти! Твоя хвороба - це лише частина твого життя. Так, велика частина твого життя, на відмінну від більшості людей.

Спробуй помічати, що  у тебе  є крім цього. Можна написати список за що, ти все ж таки вдячна в своєму житті, що в тебе є, чим ти дорожиш.

Я думаю твоїх батьків  можна частково зрозуміти - вони турбуються про тебе і доглядають, інколи їм може бути не легко, а ці слова мама мабуть з гаряча сказала...Спробуй зберегти і підтримувати теплі стосунки з батьками. Це одне з того що в тебе точно є!

Добре що є друзі :) Якщо це ті люди, яким ти відчуваєш, що можна довіряти - спробуй з ними відкривати себе, показувати свою іншу - слабку сторону, свої справжні почуття, що ти думаєш і про що переживаєш. Думаю вони тебе зрозуміють, для них це навіть може виявитися дуже важливим, надихнути цінувати те, що вони мають - своє здоров'я.

Спробуй не дивитись чого у тебе нема, і те що втрачено, а на те що  у тебе є , і що ще можна змінити!!!!

Мене надихає приклад життя одного чоловіка якого звати Нік Вуйчич, він народився без рук і без ніг. Зараз він є дуже знаменитим, його знає багато людей, він проводить лекції в  різних країнах світу і надихає людей на життя, на те щоб незважаючи ні на що вставати і йти далі (переглянь відео з ним). 

Всього тобі доброго, Оксаночка!

Консультации, которые помогли людям:
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ