Сильно себя накручиваю

2637 2 ответов

Rfnz 02.11.2015

Після смерті дідуся я почала думати всякі дурниці тобто про смерть, що буде далі! як це померти?? що будеш відчувати?? так себе накручюю, що аж стає погано кидає в жар..якість болячькі собі придумую не знаю, що робити!!1

Тарасова Екатерина Владимировна

Тарасова Екатерина Владимировна

Здравствуйте.

Попробуйте сделать следующее упражнение:

"накручивание по минутам"

Контроль своих фантазий. Вы отводите 30 минут и каждый день в течении этого времени продумываете все эти фантазии о смерти. Потом после 30 минут Вы выходите из этого состояния. Накручивать нужно именно 30 минут!! Нужно сильно напрягаться в обдумывании и удерживаться в фантазиях 30минут, а потом расслабиться. Можно использовать релаксацию по Джекобсону. На первый взгляд страшно обдумывать, но это важно  сделать. Пугает то, что фантазия может захватить и станет ещё хуже, сердце не выдержит, однако, это не так! Важно настроить себя на страшные обдумывания и делать это упражнение. 

Искренне желаю удачи и всего наилучшего!

Екатерина Владимировна, Нижний Новгород, консультации по Skype

Співчуваю вашій втраті. Насправді думки про смерть це не дурниці, а дуже важливі для кожної людини роздуми. Повірте, кожна людина у певний момент життя стикається з цим явищем і цими думками, намагається розібратися і навчитися з цим жити. Добре, якщо є поруч авторитетна для Вас людина з якою можна обговорити важливі питання смерті і сенсу життя, яка допоможе Вам прийняти втрату і вийти на новий рівень усвідомленості. Якщо такої людини немає, звертайтеся до психолога.

Я приймаю у місті Кам`янці-Подільському, для запису телефонуйте 0974418411 і на очних зустрічах я можу допомогти Вам розібратися з тривожними думками та зрозуміти причини поганого самопочуття.

Звертайтесь.

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ