Как ее вернуть?

2243 1 ответов

Олександр 29.01.2015

Я одружився з жінкою 6 років тому, одружилися по любові з моєї сторони і відчував що і з її сторони, мені було 25 їй 26. Всі дивувались і дуже завидували нашому щастю і любові. Ми відкинули всіх друзів і жили самі один для одного, ні з ким не дружили, нам більше нікого не треба було). Це ідеальна сім"я. Але час від часу я почав випивати, бо її мама дуже керувала нашим життям, я пив рідко але мітко і це зруйнувало спочатку мою кар"єру а потім і все моє подружнє життя( Жінка дуже слухалася і боялася своєї мами і коли я останній раз спеціально напився, шоб побачити за ким піде моя жіночка, коли мала прийти її мама, їй мама сказала розводитись і вона просить розводу. Я тепер про все жалію, але не знаю як примиритись з жінкою (дається чути вплив мами, яка сказала ні) Вже пів року я тяну з розводом, я жити без неї не можу, кар"єри нема, ціль життя загубив, живу не знаю для кого, хоча є батьки,які підтримують, але я розумію що вони не вічні і я залишусь один.Можливо я собі ще навіюю ту любов, якої вже нема, але не знаю що робити. Після розриву можу спитись або стати хорошим самотнім бізнесменом (другої половинки не планую зустріти бо вважаю,що в церкві благословили, то на все життя, а решта то гріх і коханці, а це не правильно і не можна). Скажіть поступові кроки як, куди і для чого жити?Але не загальні фрази а щось конкретніше.Дякую

Бондарева Светлана Павловна

Бондарева Светлана Павловна

Здравствуйте Олександр!
Сразу хочется спросить - что Вы имеете в виду под словом "выпивать?" То ли это раз в неделю рюмку водки, то ли водка литрами по целым неделям. Если выпивка все-таки была чрезмерной, то я бы порекомендовала Вам в первую очередь обратиться к психологу, чтобы понять - какую важную потребность Вы удовлетворяли через алкоголь. Иначе рядом с Вами нормальные адекватные женщины задерживаться не будут, а будут лишь те, которые склонны к созависимости. Если же алкоголя было в меру, то, видимо, жена по каким-то своим причинам не смогла принять, что для Вас нужен этот способ расслабления. 
Вообще, у меня сложилось впечатление, что и Вы, и жена еще не вполне повзрослели и не берете ответственности за свою семейную жизнь. Вы устраиваете жене проверки, она разрешает своей маме вмешиваться - для чего? Муж и жена, на мой взгляд, должны сами разбираться в своих отношениях. 
Если у жены еще есть желание все вернуть и наладить, то я очень рекомендую вам вместе обратиться к семейному психологу.

Бондарева Светлана Павловна, психолог Алматы

Консультации, которые помогли людям:
Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ