Тяжело терпеть

722 1 ответов

Галина 25.08.2014

Доброго дня,в мене така ситуація,я одружилася недавно,з чоловіком ми були друзями віпочивали разом і т.д. після оруження я завагітніла він обіцяв що кине пити ,спочатку він рідко пив,тепер частіше, в додачу з моїм батьком,він,батько,все життя пив і нікому не давав спокійно жити,і я дуже боюсь щоб це не повторилось з моїм чоловіком,його пянки призводять до сварок,матів,він йде з дому,ревнощі,сльози і т.д.я з ним говорила,але йому здається що все нормально,він каже що працює цілий тиждень працює і має право один день випити,але його один день перетворюється в два а випити в напитись,а я не знаю що робити,я не хочу все життя так прожити,і щоб моя дитина на це все дивилась,не хочу,бувало що він на мене руку підймав,але я пробачала,бо любила,а тепер не знаю чи люблю,мені дуже тяжко приймати рішення,та й не знаю яке,порадьте що робити,будь ласка!!!!

Здравствуйте Галина, уважно прочитала ваш лист і навіть перевела його на російську, щоб краще зрозуміти сенс його. Ви пишіть про те, що самі росли в сім'ї, де ваш батько часто пив спиртне. Адже вам вже тоді це не рнавілось і тим не менш, ви зустріли саме такого ж чоловіка, який п'є.
Ви намагаєтеся зараз повністю змінити свого чоловіка, хочете, щоб він не пив, але ... я більше ніж впевнена, що ви й до заміжжя бачили і знали, про те, що він випиває. Чому ж тоді ви не прийняли рішення, і не припинили з ним стосунки? Н е може бути, щоб він раніше не пив, і тільки після весілля раптом вирішив запити.
Ви самі все це бачили і самі прийняли рішення вийти за нього заміж. Зараз у вас еть два варіанти:
1. Ви або і далі терпіть п'янки і агресивна поведінка чоловіка з рукоприкладством
2. Ви приймаєте рішення, що жити так, як ви прожили все своє дитинство ви більше не хочете.
У вас росте дівчинка, і вона, так само як і висамі коли то бачить ваші сварки і скандали, і це рівно значить, що і вона, коли виросте дорослої теж притягне у своє життя питущого і агресивного чоловіка, тільки тому, що вона бачить такого будинки і навіть Любить його по детски-адже це її тато.
Подумайте і зробіть свій вибор.Всего Доброгостів

Бекежанова Ботагоз Искракызы, психолог Астаны

Лучшие советы и рекомендации в нашем Телеграм канале

Задайте ваш вопрос психологу

Задать вопрос
ПСИХОЛОГУ